Workshops en Cursussen

Ben je zwanger? Dan is deze workshop leuk voor jou en je kindje!

Tijdens de workshop voor zwangeren starten we met een ontspanningsoefening. Ik vertel je over de zielsverbinding met je kindje en neem ik jullie beiden mee in een visualisatie. Jouw gevoel en de liefde voor je kindje breng je intuïtief over op doek.

Ook al heb je nog nooit geschilderd, het is altijd goed wat je creëert. Je schildert namelijk vanuit je gevoel.

De workshop wordt eens per maand gegeven en al het schildersmateriaal staat voor je klaar. Bovendien hoef je daarna niet op te ruimen en mag je meteen nagenieten van je prachtige schilderij.

De groep bestaat uit 4 deelnemers.
Vind je het leuk om mee te doen? Meer informatie lees je hier.

Basiscursus Zwangerschap en zielscontact maken met je kindje

Ben je zwanger en wil je je bevalling rustig, vol vertrouwen en veerkrachtig tegemoet gaan? Leren wat je je kindje nu al dient te vertellen? Hoe je hem/haar op aarde welkom kunt heten en een liefdevolle basis mee kunt geven? 

Dan is onderstaande cursus een grote aanrader.
De cursus bestaat uit drie delen van 1 1/2 uur.
Daarnaast mag je een keer gratis deelnemen aan een workshop intuïtief schilderen voor zwangeren. Ik leer je om in diepe verbinding met je kindje te gaan en om daarover intuïtief te schilderen. Zo maak je een liefdevol schilderij voor op de babykamer. En als je kind later ‘groot’ is, heeft hij/zij altijd iets tastbaars van zijn moeder. Intuïtief schilderen lukt altijd!

Inhoud van de cursus

  1. Hoe was jouw eigen geboorte en jouw kindertijd? Wat zijn jouw bevallingswensen? Waar zie je tegenop en wat heb jij nodig?
  2. Hoe ziet jouw perfecte bevalling eruit? Wat heb jij nodig en wat wil jij juist niet? Hoe bereid je je kindje voor op de geboorte en wat vertel je? Hoe kun je je kindje liefdevol welkom heten op aarde, Hoe bescherm je je kindje? Je ontvangt praktische en concrete tips van me.
  3. Maak je welkomst/liefdesschilderij voor je kindje tijdens één van de workshops intuïtief schilderen voor zwangeren. Deelname is vrijblijvend en is 1 x gratis (waarde € 25)
  4. 6- 8 weken na je bevalling vertel je me hoe je je bevalling hebt ervaren en je gevoel over je kindje. 

Praktische informatie 
De totale cursus bestaat uit drie delen van 1 1/2 uur.
Groepsprijs € 275 p.p. (2-4 deelnemers) en individueel € 395, incl. BTW en alle materialen. Daarnaast krijg je eenmalig en vrijblijvend een workshop intuïtief schilderen voor zwangeren van me cadeau.
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden. Of telefonisch of via Skype en dan ontvang je de schildersmaterialen thuis.

Coachingssessies heling geboortes
Verliep jouw eigen geboorte destijds minder goed, of was je als kind niet gewenst?
Dan kan dat jouw leven, de keuzes die je maakt en de band met je moeder en/of vader lang beïnvloeden. Met de wetenschap die we nu hebben, heeft er iets wezenlijks aan de basis van je bestaan ontbroken. Vaak heeft dat ook nog jarenlang invloed op het familiesysteem.

Via coaching en intuïtief schilderen ondersteun ik je bij je helingsproces.

Inhoud van de drie sessies:

  1. Vertel me datgene wat je weet of hebt gehoord over jouw geboorte  Waar heb je moeite mee en wat herhaalt zich vaak in je leven?
  2. Stapje voor stapje gaan we samen jouw komst op aarde visueel  maken en een heling in gang zetten.
  3. Op aarde welkom zijn en heel worden. Wat heb jij nodig om te  kunnen gaan stralen?

Praktische informatie: 
Drie individuele sessies van 1 1/2 uur. Totale kosten € 395, incl. BTW en alle materialen. 
Locatie: Praktijk Zielskunst Leusden. Of via Skype en dan ontvang je de schildersmaterialen thuis.